Bányató Vendéglő Székesfehérvár

 

 

Menü mellé savanyúságok választhatóak 150Ft/adag áron

(Csemegeuborka, csalamádé, ecetes almapaprika, káposztasaláta)

 

 

Tisztelt Vendégeink!

A kialakult pandémiás helyzetre való tekintettel Vendéglőnk a rendelet szerint 2020. december 10-ig Zárva tart. A kiszállítás lehetséges, ezért a fenti időpontig, vagy egyéb intézkedésig átállunk erre a működési formára.

 

Étel előrendeléseiket várjuk az 22/507-505-ös telefonszámon.

Menürendelés hétfőtől péntekig 10:00 és 15:00 óra között, illetve az elkészült mennyiség erejéig

Étlapunkról rendelhet szombaton: 10:00 és 18:00 óra között valamint

Vasárnap 10:00 és 16:00 között

 

Fizetőeszközként továbbra is elfogadjuk a bank kártyát és SZÉP kártyát, illetve készpénzt.

Menü előrendelést a kiszállítást megelőző napon 15:00-ig tudunk fogadni.

Étel választékunkról tájékozódhat a www.banyatovendeglo.hu oldalon, amennyiben kérdése merül fel keressen minket bizalommal telefonszámunkon.

 

Menü ára csomagolással és szállítással 1800Ft/adag

A’la carte minimális rendelés 3500Ft-tól

 

 

2020. november 30 - december 4.

Menü: 1400Ft

 

Csütörtök:

A menü:

-        Húsleves tésztával és zöldségekkel

-        Roston sült csirkemell, burgonya krokettal és

tejszínes gombamártással

B menü:

-        Palócleves

-        Rizsfelfújt, málnaöntettel

 

Péntek:

-        Karfiol leves

-        Sólett, füstölt főtt tarjával és tojással

-        Rántott sertésborda, francia salátával

 

 



 

2020. december 07 - december 11.

Menü: 1400Ft

Hétfő:

-        Húsleves májgaluskával

-        Roston sült csirkemell bazsalikommal és sajttal sütve, chipsburgonyával

-        Cigánypecsenye, párolt rizzsel

 

Kedd:

-        Libazúza raguleves

-        Szezám magvas bundában sült sertés szelet, rizi-bizivel

-        Sült sertés csülök, röszti burgonyával

 

Szerda:

-        Kolbászos lencseleves

-        Roston sült csirkemell, fahéjas almakarikákkal,

mandulás rizzsel és meggymártással

-        Burgonyafőzelék, sertéspörkölttel

 

Csütörtök:

A menü:

-        Húsleves tésztával és zöldségekkel

-        Rántott trappista, párolt rizzsel és tartármártással

B menü:

-        Pentellei révészleves

-        Aranygaluska

 

Péntek:

-        Borleves

-        Sertés sült „vadasan”, tésztakörettel

-        Parmezános bundában sült sertésorda, párolt rizzsel