Bányató Vendéglő Székesfehérvár

Kedves Vendégünk!

 

Ne fáradjon az ünnepi halászlé elkészítésével, bízza nyugodtan ránk a feladatot! Fogyassza családi körben az ünnepi fogást!

   

0,5 liter Halászlé harcsa filével,

fogas filével és belsőséggel

2.290Ft/adag

 

 

 

 

Karácsonyi tál 4 fő részére:

-       Orjaleves tálban

-       Mandulás bundában sült jércemell csíkok

-       Sült kacsa comb

-       Gesztenye krémmel és aszalt gyümölcsökkel töltöttpulykamell

-       Ínyenc töltött borda (sonkával, fetasajttal és kápia paprikával töltve)

-       Egyben sült, fűszeres sertés tarja

-       Hagymás tört burgonya, párolt rizs, párolt vegyes zöldségek

-       Ropogós friss saláta, párolt káposzta

 

Az ételsor ára 16.500Ft

 

 

 

 

Töltöttkáposzta:

 

Ára: 1500Ft/adag

 

Előrendelés az üzletben december 19. 1400-ig

 

Frissen elvihető 24. 1000- 1200-ig

 

 

 

 

 

 

 

 

Menü mellé savanyúságok választhatóak 150Ft/adag áron

(Csemegeuborka, csalamádé, ecetes almapaprika, káposztasaláta)

 

 

 

Menü: 1200Ft

2019. december 2 - december 6. 

 


Hétfő:

-        Zöldségkrém leves

-        Gombás sertés szelet, pártolt rizzsel

-        Kukoricapelyhes bundában sült csirkecsíkok,

amerikai káposztasalátával

 

Kedd:

-        Karfiol leves

-        Rántott sertésborda, hagymás-, szalonnás burgonyával

-        Pulykaragu endrődi módra (kolbászos, hagymás, csirkemályas ragu), párolt rizzsel

 

Szerda:

-        Tojásleves

-        Cigánypecsenye, burgonyával

-        Vadas sertés szelt, burgonyakrokettal

 

Csütörtök:

A menü:

-        Húsleves tésztával és zöldségekkel

-        Chilis bab

B menü:

-        Sajtos csirkeleves, kukorica chips-sel

-        Aranygaluska, vanília öntettel

 

Péntek:

-        Melegen készült fahéjas almaleves

-        Milánói sertés szelet

-        Szezámmagvas bundában sült hekkfilé, majonézes burgonyával