Bányató Vendéglő Székesfehérvár

 

 

Menü mellé savanyúságok választhatóak 150Ft/adag áron

(Csemegeuborka, csalamádé, ecetes almapaprika, káposztasaláta)

 

 

 

2021. március 1 - március 5.

Menü: 1500Ft

A szállítás és csomagolás költsége +200Ft/adag

 

 

 




 

 

 

Hétvégi Menü

2021. február 27 – február 28.

 

 

Levesek

-         Orjaleves, tésztával és zöldségekkel                    390.-

-         Gulyásleves                                                        1100.-

 

Fő fogások:

-         Töltött csirkemell „Evita” módra, párolt rizzsel     1990.-

(gombával, paradicsommal és sajttal töltve)

-         Fűszeres sertés szűz ragu, tócsnival                      1990.-

-         Zöldséges quesadilla, ínyenc öntettel                    1990.-

 

Desszertek:

-         Somlói galuska                                                    450.-

-         Tiramisu                                                             450.-

 

 

Leves+ fő étel+ desszert                                                2700.-

 

Gulyás + fő étel + desszert                                            3190.-

 




 

2021. március 1 – március 5.

 

 

 

Hétfő:

       Paradicsomleves

-        Bácskai rizseshús

-        Mandulába forgatott, rántott csirkemell, hasábburgonyával

 

Kedd:

-        Hagymaleves

-        Erdélyi, rakott káposzta

-        Rántott sertésborda, petrezselymes burgonyával

 

Szerda:

-        Gombaleves

-        Burgonyafőzelék, vagdalttal

-        Rántott trappista, párolt rizzsel és tartármártással

 

Csütörtök:

A menü:      

-        Húsleves

-        Fokhagymás sült csirkecomb, zöldséges rizzsel

B menü:

-        Lencsegulyás

-        Spagetti carbonara

 

Péntek:

-        Karfiol leves

-        Rántott tilápiafilé, majonézes burgonyasalátával

-        Göngyölt sertés szelet, hagymás törtburgonyával és párolt káposztával